søndag den 29. august 2010

Lådne laster.
Ja så skete det igen. Kom lige til at melde mig til en S.A.L./K.A.L. via Ravelry gruppen "Longbacken". Det er en gruppe, der beskriver livet på gården, hvor Renée Darley bor med får og fibre i hobetal samt alle mulige finurlige emner fra livet i området. En rigtig hyggelig gruppe, hvis nogen har lyst at deltage?

Jeg har lige linket, hvis nogen skulle have lyst til at forøge deres lager af skønne fibre. Jeg tillod mig at bestille hvid Cashmere/merino til selve projektet (har endnu ikke noget billede - men det er så englene synger, når man rører ved de fibre), herudover fik jeg sendt merino med, så det passede med en bestemt posttakst - vi kan jo lige så godt fylde op...........................
Det blev det blå merino i en rigtig god kvalitet.

Jeg har 400 g, men har lige tilladt mig at tage 50 g til at spinde lidt som skal tvindes sammen med det regnbuekæmmede merino, der tidligere er vist her i tråden under indlægget om "Tour de fleece. Jeg syntes pludselig det blev lige broget nok, hvis der var to tråde af flerfarvet uld. Håber det bliver mere roligt sådan her.
Fibrene var dårligt indenfor døren, før de var på spolen. Hvem siger vi uldtøser er afhængige?
Nyd farven, den er fantastisk dyb blå, og i solskin nærmest lilla.


Ingen kommentarer: