mandag den 19. juli 2010

Nålefiltet bamse.
Jeg har feriegæster i denne tid. Den lille femårige kan næsten ikke "tåle" at gå gennem huset, for den ene ide efter den anden springer ud af hendes hovede. Nogle gange er jeg igang med at finde noget, hun vil igang med, og i ventetiden har hun allerede set nye materialer, og får nye ideer. Hun er en rigtig "Uldtøs" - helt sikkert en kommende kreativ pige.

Igår lige inden sengetid havde hun fået øje på en filtebog, jeg havde lånt på biblioteket. Jeg havde ikke fået den læst, men den skulle så være godnathistorien, og drømmene om alt det vi skulle nå idag ville ingen ende tage.

Vi fandt sådan en lille hvid lærreds dukke frem - en fødselsdagsgave, jeg havde fået fra en anden uldpige. Man kan filte på dem, og jeg tænkte, at det måtte da lige være noget, der var overkommeligt her uden det helt store vandsjaskeri.

Freya bestemte farverne og udseendet, og jeg ville nok ikke lige have valgt den farvesammensætning, men den blev da meget sød til sidst. Jeg ville gerne have at sløjfen skulle være rundt om halsen, men nej - det var jo en pige bamse, så den skulle i håret.

Hun har allerede planlagt, hvad hun skal filte næste gang, hun kommer her - og hun har hukommelse som en elefant, så jeg kan lige så godt forberede mig ..........en løve, en kænguru, en bamse, en and, en kylling, en dværg..................


2 kommentarer:

Linnea skriver: sagde ...

Det er godt nok en fin bamse - det er da ikke lige det letteste at lave.

Lykke sagde ...

Herligt at have tid til at få ideer og udføre dem! Bamsen er da helt vild sød og har et rigtig kært udtryk i ansigtet :-)