mandag den 18. januar 2010

Hjerter.Et lille hurtigt strikketøj er disse hjerter. Lidt tidligt, men jeg har tænkt at lave en hel kurv fuld inden Valentines dag.

De er strikket i Peru uld, og tanken er, at de skal filtes bagefter. Pt. tænker jeg lige over dette, idet jeg synes de er så fine som de er. Måske kan jeg lave både og?
Opskriften er frit tilgængelig via Ravelry.

Man strikker dem op fra bunden, og fortsætter med den ene halvdel. Der hæftes ender, og stoppes med uld. Herefter strikkes den anden halvdel, og det hele lukkes med maskesting, og de sidste ender hæftes.

4 kommentarer:

Clemme sagde ...

De er fantastisk, jeg er helt vild med dem, nøj hvor skal jeg bare lave sådan nogen :) Jeg ville i hvert fald ikke filte dem alle sammen, de er skønne som de er og farverne er lige til at spise :)

violykke sagde ...

Hold da op , har lige set din blog for første gang, sikke nogle fine ting du laver. Du bliver helt sikkert en af mine faste blogge ;o). Og de hjerter skal jeg også lave til 14 feb. rigtig sød ide.

Eva sagde ...

Det er en super-sød idé. Tak for tippet.

Jette Marie Andersen sagde ...

Tak for roserne. Det er dejligt at være med til at give ideer og inspiration. Jeg får jo også meget tilbage fra jer andre, så tak til jer også.