torsdag den 11. februar 2010

Nålefiltet blåmejse.Jeg har længe kigget på en bestemt blog:

Der er så mange mange skønne ting og sager her, at man næsten trykker næsen flad på skærmen for at se alle detaljerne. Vældig inspirerende.

Jeg er faldet helt og aldeles for Anja´s E-bog om "Rosenfiltning", og besluttede mig for, at den måtte jeg bare eje. Mange gange har jeg handlet på nettet, og VISA kortet har zippet lystigt. Således skulle det ikke gå her.
Jeg kunne kun betale gennem banken, og det har jeg også gjort før, så gik lystigt derned og bad "damen" overføre de 3.80 Euro, prisen var. Hun så dog helt skræmt ud over, at een af hendes kunder kunne finde på at betale et sted mellem 80 og 90 kr for at overføre så lidt?????Så det fik hun talt mig fra.......................
Gode råd var dyre, og jeg ville så gerne lave sådan nogle flotte roser. Jeg skrev tilbage til Anja, og inden jeg havde set mig om, var bogen komet til mig som gave. Meget overvældende og helt fantastisk gestus.

Da jeg fik kigget lidt i den var den på ikke mindre end 50 sider, og med billeder og beskrivelser, der efter mit arbejdstempo, har taget noget mere end bare en eftermiddag at lave, så jeg måtte jo finde på noget.
Anja´s ønske var bare et postkort til hende og sønnen - meget beskedent må jeg sige for så stort et arbejde.

Jeg fik samlet lidt til Anja og sønnike, og lavede bl.a. dette hjerte til hende med en lille blåmejse på.
Jeg bruger timer på at kigge ud på mine små havefugle, der spiser mængder af nødder i år, æbler, fedt og kugler. Man kan ikke lade være af holde af dem, og det blev så een af dem, der havnede på hjertet. Måske kommer der flere til, for det var helt sjovt. Næsten som at tegne med uld. Det var rigtig hyggeligt arbejde.
Tusind tak for conduite med betalingen, Anja. Hvor er det skønt, at der findes mennesker, der gør een så glad.
Jeg glæder mig sådan til jeg snart har ferie, så skal der filtes roser.
3 kommentarer:

Fríða sagde ...

nöj, hvor smukt! hun bliver helt sikkert glad.
kh.fra Island
Frida

Sylke sagde ...

For et flott hjerte, fuglen er spesielt fin :)

Jette Marie Andersen sagde ...

Tak skal I have. Jeg håber hun bliver glad for den.